1a Assemblea Nacional d’Ei

22 juny

3a
El passat dissabte varem celebrar a Barcelona la 1a Assemblea d’Esquerra Independentista a nivell Nacional a on estaven convocats tots els afiliats. L’assemblea es va celebrar a la sala gran de l’hotel Acebi i es va emplenar de gom a gom. Un cop debatudes les esmenes es va aprovar amb 1 únic vot en blanc i cap en contra la ponència presentada que marcarà la nostra estratègia a curt i mig termini.

Aquesta ponència es concreta en 6 punts principals:

1. En el cas que el PSC imposi al govern de la Generalitat el sí al model de finançament que proposa el PSOE, ERC ha de passar a l’oposició, deixar el govern de la Generalitat i denunciar públicament la traïció del PSC als interessos del poble de Catalunya.

2. Rebutjar el model de finançament que proposa el govern central perquè no redueix el dèficit fiscal de més de 22.000 milions d’euros, ni ens permet afrontar la crisi amb garanties.

3. L’estratègia d’aliança amb el PSC s’ha esgotat. ERC no pot formar part de cap govern amb partits d’obediència espanyola i ha de condicionar qualsevol futur acord de govern al exercici del dret de decidir i el concert econòmic.

4. Al Congrés de Diputats ERC ha d’activar el conflicte polític amb l’Estat espanyol per defensar els nostres drets socials i nacionals rebutjant qualsevol pacte a la baixa.

5. Tornar amb la gent i treballar al costat de la societat civil i els moviments populars en defensa dels nostres drets com a poble, contra l’espoli fiscal i la justícia social i per un medi ambient sostenible.

6. Difondre entre la societat catalana el nostre full de ruta cap a la independència i el model d’Estat lliure, social i democràtic que defensem.

Esquerra independentista fa una crida a la militància d’ERC a afegir-se al moviment de canvi que representa Esquerra independentista, i anima a tots els adherits a treballar en el dia a dia del partit, amb honestedat i fermesa, per fer realitat des d’avui mateix el projecte de canvi estratègic en cadascuna de les seccions locals d’Esquerra Republicana. I constata que no te previst entrar a l’Executiva Nacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: