L’única lluita que es perd és la que s’abandona

28 abr.

Esquerra IndependentistaEsquerra Independentista lamenta profundament la baixa de Joan Carretero com a militant d’ERC. De la mateixa manera, considerem que és un error l’expedient que la direcció ha decidit obrir a l’ex conseller. Les diferències entre companys de partit s’han de resoldre a partir del diàleg, la generositat i la conciliació. Marxar o convidar a fer-ho no és, ni serà mai, la solució. Les estratègies polítiques canvien i les persones passen, però l’ideari i els objectius polítics romanen.

Esquerra Independentista reitera la voluntat de seguir treballant perquè les propostes de canvi que defensem esdevinguin majoritàries en el sí del partit, un objectiu que aconseguirem sense exclusions i comptant amb tothom. Perquè només amb tenacitat i amb voluntat ferma aconseguirem reconduir la formació i tornarem a ser el partit de la gent, fresc i valent, que diu les coses pel seu nom.

La situació generada durant aquestes darreres setmanes no és una bona notícia per a cap independentista. Les discrepàncies d’opinió entre companys no poden passar per sobre de l’interès comú en l’històric partit de Macià i Companys, l’eina que ens conduirà a la llibertat nacional i a la justícia social.
Esquerra Independentista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: