1.114 gràcies

14 abr.

ei_3361

 

 

 

 

 

 

Tot just fa una hora, Esquerra Independentista hem entrat per registre de la Seu Nacional d’Esquerra 1.114 signatures -moltes més de les necessàries-, perquè es convoqui el referèndum intern sobre el finançament, una vegada es conegui la proposta definitiva del govern espanyol.

Des d’Esquerra independentista estem convençuts que aquest referèndum sobre el finançament és una oportunitat d’or perquè ERC es reforci de cara les eleccions europees. Així ens podrem  presentar amb el partit unit i rebutjar tota la militància, la misèria de finançament que ens vol fer empassar el govern espanyol. Quan Catalunya pateix un espoli fiscal de més de 22.000 milions d’Euros, hem de dir prou i exigir el concert econòmic i la independència política.

La direcció, com marca l’article 31 dels estatuts d’Esquerra, haurà de convocar un referèndum intern a on tots i cadascun dels militants podrem dir la nostra. Esquerra tornarà, un cop més, que és un partit radicalment democràtic cop no hi ha altre als Països Catalans. I això ha estat possible gràcies als 1.114 que s’han fet seva aquesta proposta. Moltíssimes gràcies a tots i totes els que haveu signat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: