Dimissions!

19 març

El darrer cop que recordo que la policia va entrar a la Universitat va ser a la UAB amb Valdecasas de delegada del govern espanyol. És ben cert que aquella acció i la d’ahir són ben diferents, aquest cop va ser el rector de l’UB qui en va demanar el desallotjament però a la fi el resultat és el mateix. Es vergonyós que es desallotjes el rectorat, bàsicament perquè els estudiants formen part també de la Universitat i tenen dret a reclamar els seus drets, no es pot oblidar que són representatius dels estudiants si analitzem que 9 de cada 10 estudiants que van votar ho van fer contra l’aplicació del Pla Bolonya.

La brutalitat policial posterior és simplement indignant, amb 4 periodistes i 1 nen de 10 anys contusionats. Si aquesta és la gestió que realitza un Conseller d’Interior pretesament d’esquerres com Saura que algú em digui quina és la diferència amb Valdecasas. Ell i el rector haurien de dimitir per dignitat.

I el conseller Huguet i Esquerra haurien d’aprendre dels socialistes que ni han piulat. Perquè donant suport al desallotjament i a les carregues policials s’estan posant al costat del repressor Saura i vull creure que no hi estan d’acord amb tot el procediment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: