Cafres que sou uns cafres!

26 set.

Sóc empresari; d’una petita empresa amb pocs treballadors. I a més sóc d’esquerres i independentista i em sento molt més a prop de Fidel Castro que de Jose Maria Cuevas, Fidalgo i companyia. Dic això perquè avui el Cuevas ha sortit demanant l’abaratiment dels acomiadaments. Un cop més sembla que únicament sortirem de la crisi facilitant-nos als empresaris acomiadar treballadors a preu de saldo. Per mi, com a empresari, aquesta és una visió cafre de l’economia. Per diverses raons, la primera perquè els treballadors són consumidors que impulsen l’economia i són una peça clau de la confiança en l’economia. Ja se sap, quan hi ha acomiadaments massius, la gent tremola i deixa de consumir entrant en un cercle viciós i catastròfic per l’economia.  Així que Cuevas, a mi i a molts empresaris no ens representes, per espanyol, per ser de dretes i, sobretot, per cafre!

Però si la representació de la patronal és patètica i curta de mires, els “líders” sindicals esta caducs i tenen també poc nivell. Així ens va… la gent  ni es sindica ni s’afilia a patronals. Però això és un drama, doncs si els sindicats no defensen als treballadors, qui els podrà defensar? Potser que sí que cal començar a actualitzar postulats del passat com el socialisme –el de veritat-. Si Bush és capaç de tornar-se intervencionista, deu ser que hi ha receptes del passat que són bones i, que com el programari, només li cal una actualització.

Una resposta per a “Cafres que sou uns cafres!”

  1. Joan Octubre 1, 2008 a 3:38 pm #

    Ei com pot ser que al targetó de l’acte central de RI a BCN surtin les fotos de l’Uriel i el Carretero que no són de Barcelona i tu no???? A veure que surtin ells ja m’està bé però si tu et presentes a vicepresident se t’hauria de veure

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: