No era per tant…

20 febr.

E l 13 de febrer de 2006 s’anunciava des de la Fundació una rebaixa dels preus del registre de dominis .cat. Aquest anunci va generar moltes expectatives dins del sector d’internet pel que feia a l’expansiód e l’ús del domini .cat, si es reduia el preu als nivells d’altres dominis com l’.es o .com per què la gent no l’hauria de fer servir més? . Malauradament, la anunciada rebaixa ha estat del 20%. Així doncs el preu del registre d’un domini .cat continua sent dels més cars d’internet passant de 75€ a 60€+IVA.

El registre d’un domini .cat es costen el triple o cuatre cops més que un domini .es o un domini .com, fet que frena molt la compra i popularització del domini .cat. És simplement una vergonya que després de tant lluitar pel .ct i .cat siguem els propis catalans qui per motius mercantilistes ho frenem…

Una resposta per a “No era per tant…”

 1. Pete U'Line Abril 13, 2008 a 3:54 pm #

  Tens raó. Quina pena! De què anem? Si no ens ensorren els altres, ho fem nosaltres mateixos, com sempre ha sigut.

  Vull un domini .cat, per pur caprici. I uns quants més per a allotjar-hi pàgines interessants. Però no penso deixar-me sagnar, perquè jo també he lluitat. Ja he lluitat. I segueixo lluitat, pel català. El que no puc és, a sobre, pagar a preu de luxe, perquè ningú em paga res, i menys a preu de luxe.

  Fins a lego!

  Pete u’Line

  PD: LEGO adv., castellanisme inadmissible, però freqüent i entranyable en català oriental, occidental i alguerès; cast. luego, en seguida. Això diuen. Val més dir “a lego farà fred” que “a cero grados es más mejor estar vestido”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: